Меню

Координаційний центр Меджлісу та Фонд національного добробуту Криму передали автівку на фронт

01 Лютого 2023
Координаційний центр Меджлісу та Фонд національного добробуту Криму передали автівку на фронт

Координаційний центр Меджлісу кримськотатарського народу з гуманітарних питань спільно з Qırım Milliy Varlıq Fondu / Фонд національного добробуту Криму передали пікап Nissan Navara для потреб військовослужбовців підрозділу 34 окремого мотопіхотного батальйону, в якому несуть службу українці та кримські татари – уродженці  селища Новоолексіївка  Генічеського району Херсонської області та міста Мелітополя Запорізької області. 

Передача автомобіля відбулася за участю Голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата ЧУБАРОВА та народного депутата України, заступника Голови Меджлісу Ахтема ЧІЙГОЗА.

Під час церемонії передачі автомобіля Меджліс кримськотатарського народу висловив також подяку Павлу ЄРМІЛОВУ та ГО “Центр регіональних ініціатив “Астрея” за сприяння у підборі, придбанні та транспортуванні автомобіля для військових.

Особливу вдячність було адресовано бійцям 34 окремого мотопіхотного батальйону за   героїзм і мужність, які вони виявляють у боях із російськими варварами.

Російсько-українська війна, яка розпочалася із вторгненням російських військ у Крим у лютому 2014 року і триває вже дев’ять років, зцементувала суспільство навколо захисту Української держави, сформувавши небувалий за своєю ефективністю та невтомністю волонтерський рух, спрямований на допомогу Збройним Силам України.

Сотні волонтерських організацій, які спираються на підтримку громадянського суспільства України, а також на закордонні партнерські організації, націлені на те, щоб допомогти військовослужбовцям у виконанні ними небезпечної та важкої повсякденної роботи – знищувати російського ворога, який увірвався на територію України.