Меню

Глава Меджлісу Рефат Чубаров відвідав офіс Алуштинського регіонального меджлісу

11 Грудня 2013
Глава Меджлісу Рефат Чубаров відвідав офіс Алуштинського регіонального меджлісу

11 грудня , на запрошення голови Алуштинського регіонального меджлісу Енвера Арпатли , глава Меджлісу Рефат Чубаров спільно зі своїм заступником Зауром Смирновим , керівником Секретаріату Меджлісу Ділявером Акієвим і членом Меджлісу Абдураманом Егізом відвідали офіс Алуштинського регіонального меджлісу.

За словами Енвера Арпатли , офіс регіонального меджлісу діє з вересня 2012 року , розташовується в Алушті на вул.Б.Хмельницького , 11 і відкритий щодня з 10.00 до 17.00 год.

«Спільними зусиллями ми зробили ремонт приміщення , де також передбачена кімната для проведення зустрічей і зборів меджлісу , а також прийому співвітчизників , – розповідає Арпатли . – Обладнали офіс необхідною оргтехнікою та національною атрибутикою».

Глава Меджлісу Рефат Чубаров в бесіді з головою та членами Алуштинського регіонального меджлісу подякував їм за самостійні дії, що були зроблені для відкриття та комплектації офісу , а також побажав конструктивної та ефективної роботи .

За його словами , наявність приміщення у регіонального меджлісу є також великим помічником для співвітчизників , які завжди знають , куди вони можуть звернутися в будь-який момент .

У рамках національної традиції , члени Алуштинського регіонального меджлісу пригостили гостей кавою та солодощами.

Нагадаємо11 грудня відбулася міжрегіональна нарада керівництва Меджлісу та керівників управлінь з делегатами Курултаю кримськотатарського народу , головами місцевих органів національного самоврядування , депутатами місцевих рад і головами мусульманських громад Алуштинського та Ялтинського регіонів.