Меню

Рустем Умєров зустрівся з посолкою Канади в Україні

28 Липня 2022
Рустем Умєров зустрівся з посолкою Канади в Україні

Народний депутат України Рустем Умєров  зустрівся з посолкою Канади в Україні Ларисою Ґаладзе та висловив подяку Канаді й канадському народу за надану підтримку з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Умєров нагадав, пишуть QIRIM.News, що Канада стала першою країною, яка на законодавчому рівні дозволила передавати гроші конфіскованого російського майна на відновлення України.

– Під час зустрічі із Пані Послом також обговорили створення Тимчасової спеціальної комісії з питань моніторингу отримання і використання міжнародної матеріально-технічної допомоги під час воєнного стану, яку я очолюю. Важливо, що партнери, які надають нам озброєння, активно залучені до процесу контроля над матеріально-технічним забезпеченням, – сказав Умєров.

Нардеп додав, що головне завдання ТСК – забезпечити відкритість та прозорість цих процесів.

Верховна Рада України створила Тимчасову спеціальну комісію (ТСК) з питань моніторингу отримання і використання міжнародної матеріально-технічної допомоги. Головою у середині липня став Рустем Умєров. У складі – 15 депутатів із усіх фракцій та груп парламенту, вісім із яктй – представники від правлячої партії “Слуга народу”.