Меню

Засідання Оргслужби з підготовки 4-ї сесії Курултаю кримськотатарського народу V скликання

05 Липня 2012
Засідання Оргслужби з підготовки 4-ї сесії Курултаю кримськотатарського народу V скликання

5 липня 2012 року відбулося засідання членів Організаційної служби з підготовки 4-ї сесії Курултаю кримськотатарського народу V скликання.

Засідання проходило під головуванням першого заступника Голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.

В ході засідання члени Оргслужби затвердили остаточний проект примірного порядку ведення четвертої сесії Курултаю кримськотатарського народу V скликання, а також обговорили план заходів щодо підготовки 4-ї сесії національного з’їзду.

Заслухали відповідальних за підготовку і реалізацію певних заходів, а також ступінь їх готовності. Членами Оргслужби вже підготовлені і направлені запрошення для почесних гостей сесії Курултаю.

Відповідно до Регламенту Курултаю кримськотатарського народу найближчим часом всім делегатам будуть направлені запрошення з проектом і примірним порядком роботи четвертої сесії Курултаю кримськотатарського народу V скликання.

Передбачається видання збірки матеріалів 2-ої та 3-ї сесії Курултаю кримськотатарського народу V скликання. Визначено порядок повідомлення та акредитації журналістів, а також ряд інших заходів.

За підсумками засідання були прийняті конкретні доручення і строки їх виконання.

Для довідки: Четверта сесія Курултаю кримськотатарського народу V скликання відбудеться 21-22 липня 2012 року в м. Сімферополі.

Відповідно до Регламенту Курултаю кримськотатарського народу для підготовки сесій Курултаю рішенням Меджлісу кримськотатарського народу затверджується Організаційна служба.

Передбачається, що на запланованій четвертій сесії Курултаю кримськотатарського народу V скликання будуть розглянуті питання:

– Про майбутні вибори делегатів Курултаю кримськотатарського народу VI скликання,

– Про майбутні вибори народних депутатів України,

– Про кримськотатарський національний Гімн.

Остаточний порядок сесії Курултаю кримськотатарського народу затверджується на сесії Курултаю голосуванням делегатів.