Меню

Вітаємо переможців конкурсу!

13 Липня 2018
Вітаємо переможців конкурсу!

Офіційне оголошення переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, присвяченого 100-річчю першого Курултаю кримськотатарського народу.

Меджлісом кримськотатарського народу в рамках проведення заходів, присвячених 100-річчю першого Курултаю кримськотатарського народу, був організований Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, присвячений 100-річчю першого Курултаю кримськотатарського народу.

До участі в конкурсі були запрошені студенти, які навчаються у вищих навчальних закладах України.

Умовою участі в конкурсі було написання унікальної авторської наукової статті, в якій розкриваються різні аспекти створення, роботи і ролі представницького органу кримськотатарського народу:

Мовами написання наукових робіт були визначені: кримськотатарська, українська, російська.

Первісно терміни проведення конкурсу були визначені з 01 грудня 2017 року по 25 березня 2018 року. Але з урахуванням незначної кількості робіт, що надійшли у зазначені терміни, Конкурсна комісія продовжила терміни проведення конкурсу  до 26 червня 2018 року.

Всього до розгляду Конкурсною  комісією та у відповідності з умовами  проведення Всеукраїнського конкурсу надійшла 31 робота.

Конкурсна комісія висловлює щиру вдячність всім студентам, які прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, присвяченому  100-річчю першого Курултаю кримськотатарського народу.

Також Конкурсна комісія приносить свої вибачення конкурсантам за деяку у часі затримку в офіційному оголошенні підсумків конкурсу, що було викликано необхідністю додаткового вивчення членами Конкурсної комісії окремих студентських робіт, що були в числі номінантів на перемогу. 

З повагою,
Рефат ЧУБАРОВ,
Голова Меджлісу кримськотатарського народу,
Голова Конкурсної комісії.
м. Київ, 13 липня 2018 року