Меню

Міжпарламентська Рада Україна-НАТО

05 Березня 2018
Міжпарламентська Рада Україна-НАТО

В Одесі проходить засідання Міжпарламентської Ради Україна-НАТО.

Учасники заходу: член Парламентської асамблеї НАТО Рейнелл Андрейчук, Керівник Предстаництва НАТО в Україні Александер Вінніков, Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова, , члени Міжпарламентської ради, комітетів Парламентської асамблеї НАТО, Надзвичайні та Повноважні Посли Литви та Хорватії в Україні.

Україну представляють Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр з питань тимчасово окупованих територій Вадим Черниш, заступник Голови Адміністрації України Дмитро Шимків, Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, народні депутати України, керівництво Одеської області.

Рефат Чубаров разом із заступником керівника «КримSOS» Євгенією Андреюк приймав участь в обговоренні теми «Мілітарізація Криму і порушення прав людини на півострові».

В порядку денному  також передбачено спілкування на теми співробітництва Україна-НАТО, українських реформ, гуманітарної та безпекової ситуації на Сході України та інші.

Також згідно програми учасники відвідають Західну Військово-Морську Базу України, флагман ВМС ЗС України фрегат «Гетьман Сагайдачний», зустрінуться із студентами Одеського національного університету ім. Мечнікова, представниками неурядових організацій.