Меню

Зустріч із молоддю

30 Червня 2017
Зустріч із молоддю

У четверг 29 червня пройшла зустріч Голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова із представниками кримськотатарської молоді. Більшу частину аудиторії склали студенти,  які навчаються в вишах міста. Захід проходив у приміщенні ДП «Кримський дім» на вул. Омеляновича-Павленка в Києві. 

На початку Рефат Чубаров повідомив про зміни, які планується внести в Конституцію України в частині, що стосується Автономної Республіки Крим,підкреслив необхідність створення національно-територіальної автономії у складі Української держави.  Також Голова Меджлісу розповів, як проходять  засідання Конституційної комісії і про складні процеси, які відбуватимуться перед голосуваннями в Верховній Раді України. 

Після цього перейшли до другої частини – запитань і дискусії. Представники молоді цікавилися багатьма питаннями:  статус міста Севастополь, особливості виборчого процесу, навчання, кількість представницьких органів тощо.  Голова Меджлісу охоче відповідав на них. 

Наприкінці  майже двогодинної бесіди Рефат Чубаров подякував юнакам та таку теплу і легку розмову, побажав успіхів у навчанні.