Меню

Триває прийом заявок на участь у дитячому літературному конкурсі «Kобєлєк»

04 Квітня 2015
Триває прийом заявок на участь у дитячому літературному конкурсі «Kобєлєк»

У Сімферополі відбудеться дитячий конкурс читців «Kобєлєк», присвячений пам’яті Ісмаїла Гаспринського.

У конкурсі можуть взяти участь вихованці молодшого, середнього та старшого дошкільного віку груп і центрів з кримськотатарською мовою навчання у віці від 2-х до 7 років.

Для виконання рекомендуються твори патріотичної спрямованості кримськотатарською мовою (про Батьківщину, рідний край, природу, про світ та ін.)

Переможці по 3 віковим категоріям будуть нагороджені грамотами та цінними призами.

Основною метою конкурсу є виховання почуття патріотизму у дітей дошкільного віку, прилучення їх до історії та культури своєї Батьківщини, підвищення якості освітньої роботи з дітьми дошкільного віку з використання поетичного слова в пізнавально-мовному та художньо-естетичному розвитку.

Основна задача конкурсу: сприяння підвищенню кількості вихованців у групах і центрах з кримськотатарською мовою навчання.

Конкурс організований Управлінням Меджлісу з питань освіти кримськотатарською мовою та впровадження кримськотатарської мови в усі сфери державного і суспільного життя Криму за сприяння першого кримськотатарського телеканалу ATR, дитячого телеканалу «Lale», за підтримки Центру раннього дитячого розвитку «Fidançıq» та дитячого журналу «Armançıq».

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 7 квітня 2015 року на електронну адресу: emine-usein@rambler.ru.

Детальна інформація за телефоном: +7978 025 25 74.

Конкурс відбудеться 11 квітня 2015 року. Інформація про місце і час проведення конкурсу буде повідомлена додатково.