Меню

Під дію санкцій, введених США у зв’язку з подіями в Криму, підпадає широке коло осіб як в Україні, так і в Росії

15 Березня 2014
Під дію санкцій, введених США у зв’язку з подіями в Криму, підпадає широке коло осіб як в Україні, так і в Росії

За підсумками робочого візиту до Брюсселя та офіційних зустрічей з заступником Генерального секретаря НАТО Александром Вершбоу, заступником Верховного представника Євросоюзу із зовнішньої політики П’єром Вімонтом і послами країн-членів НАТО, що відбулися 14 березня 2014 року, лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв повідомив, що НАТО і європейські міжнародні інститути не розглядають військовий варіант проти Росії, але санкції будуть досить жорсткі.

15 березня 2014 року народний депутат України Мустафа Джемілєв зустрівся в Київі з американськими сенаторами, які відвідали з офіційним візитом Україну.

У ході зустрічі Мустафа Джемілєв обговорив зі своїми американськими колегами широкий спектр питань, пов’язаних з останніми подіями в Криму, а також шляхи мирного розв’язання політичної кризи в Криму і навколо Криму.

У свою чергу, сенатор-республіканець Джон Маккейн зазначив, що під дію санкцій, введених США у зв’язку з подіями в Криму, підпадає широке коло осіб як в Україні, так і в Росії. За його словами, у випадку України йдеться не лише про санкції щодо фізичних осіб, а й юридичних осіб, тобто бізнес-компаній. Сенатори США відзначили, що, на їх переконання, з кримської кризи існує тільки політичний вихід.