Меню

Алуштинський регіональних меджліс і міська влада Алушти закликають кримських політиків виключити сепаратистські висловлювання

21 Лютого 2014
Алуштинський регіональних меджліс і міська влада Алушти закликають кримських політиків виключити сепаратистські висловлювання

21 лютого 2014 року в мерії Алушти пройшла спільна нарада Алуштинського міського голови Станіслава Колота та голови Алуштинського регіонального меджлісу Енвера Арпатли. У роботі засідання також взяли участь члени Алуштинського регіонального меджлісу, голови місцевих рад Алуштинського регіону, представники Алуштинського МРВ МВС України і Алуштинського МРВ СБУ України, Алуштинської прокуратури, а також релігійних конфесій.

Як повідомив Енвер Арпатли, основним питанням зустрічі стало обговорення ситуації, що склалася в АР Крим в контексті суспільно – політичної ситуації в державі. «Учасники наради висловили спільну думку про необхідність залучення максимальних і спільних сил для уникнення провокаційної ситуації в регіоні, а також недопущення розпалювання якихось сутичок чи конфліктів на території Алуштинського району», – повідомив глава Алуштинського регіонального меджлісу.

Крім того, сторони закликали кримських політиків виключити сепаратистські висловлювання і засудили заяви кримського спікера В. Константинова про те, що він не виключає відділення Криму від України у разі загострення ситуації в країні.