Меню

Рефат Чубаров: глава Кримської організації Партії регіонів України Анатолій Могильов також буде нести відповідальність за антиконституційні і злочинні рішення ВР АРК

21 Лютого 2014
Рефат Чубаров: глава Кримської організації Партії регіонів України Анатолій Могильов також буде нести відповідальність за антиконституційні і злочинні рішення ВР АРК

Глава Меджлісу Рефат Чубаров вважає що, якщо сьогодні, 21 лютого 2014 року, більшість депутатів Верховної Ради Криму ухвалять антиконституційні і злочинні рішення, спрямовані на відторгнення Криму від України, а також будь-які заклики до Росії, то Голова РМ АРК Анатолій Могильов, який зараз знаходиться в Києві, також буде за це відповідальний як голова Кримської організації Партії регіонів України. Про це Рефат Чубаров написав на своїй сторінці в Facebook 21 лютого 2014 року.

Нагадаємо, 20 лютого 2014 року, ввечері, глава Меджлісу опублікував у Facebook повідомлення, о 22.42 годині йому зателефонував член депутатської групи «Курултай – Рух» Пілунський Леонід і повідомив, що отримав дзвінок з ВР АРК про те, що 21 лютого о 12.00 відбудеться позачергова сесія. Порядок сесії йому повідомити не змогли, «приходьте, мовляв». Глава Меджлісу через Секретаріат ВР АРК своєї Комісії уточнив, що дійсно, інформація підтвердилася – сесія о 12.00 год. 21 лютого 2014 року. Повістка сесії: «Про суспільно – політичну ситуацію в Україні».

«У контексті сьогоднішніх заяв голови ВР АРК В. Константинова, до речі, який все ще перебуває в Москві (повертається вранці 21 лютого) і з недобрими передчуттями я подзвонив заступнику голови ВР АРК Григорію Іоффе, – пише в Facebook Р.Чубаров, – запитую, чому така терміновість? Г. Іоффе відповідає: «А ти знаєш, що вбили 6 кримчан, мирних людей, які поверталися з Києва додому?» Я відповідаю: «Жахлива трагедія! Але навіщо сесія?! Ви хочете прикритися і цією трагедією, щоб реалізувати вже відкрито виношуване – закликати Росію на «захист»? Ви розумієте, що наслідки такого рішення ВР АРК відкриють ще більшу трагедію для Криму і його жителів? Обидва переходимо на високі тони…. І так, голова ВР АРК Константинов і його оточення повністю розкрили свої карти: завтра можуть бути прийняті рішення, що принесуть Криму хаос і катастрофу».